Asigurare CV si ITP

Atentie la acte FALSE!

ITP in Bulgaria fara masina=100% FALS, Au aparut "intreprinzatori" care vin si va fac foto ei la masina si spun ca le trimit in BULGARIA, sunt impostori care va vor da acte false si dvs. o sa aveti dosar penal.

Atentie si la asigurari, o asigurare mai ieftina inseamna ca este falsa. Verificati-va actele pe linkurile rosii de mai sus. Atentie la ITP-ul facut in ROMANIA! Recunoscut NUMAI in Romania! Cei care au ITP-ul facut in ROMANIA in cazul in care sunt vinovati de un accident nu vor fi despagubiti de asigurarile bulgare, chiar daca asigurarea este valabila, deoarece nu este recunoscut ITP-ul de Romania si astfel vor plati integral reparatiile pentru daunele produse.

Verificare valabilitate ITP Bulgaria

http://rta.government.bg/images/Image/check-inspection/index.html

 

Reinnoirea ulterioara a documentelor autovehiculelor inmatriculate in Bulgaria

Oferim variante ieftine si de calitate pentru ca dvs. sa va reinnoiti asigurarea si cartea verde si inspectia tehnica periodica anuala pentru autovehiculele inmatriculate in Bulgaria.

In legatura cu introducerea unor modificari in politica companiilor de asigurare din Bulgaria si introducerea sistemului "Bonus-Malus", toate autovehiculele si toti proprietarii sunt inscrise intr-un registru electronic.

Pentru a va putea oferi pretul cel mai bun si corect cu putinta, avem nevoie de urmatoarele informatii:
1. Numarul de inmatriculare al autovehiculului;
2. Modelul si marca ale autovehiculului;
3. cm3;
4. Cifrele inscrise in campul ID.

 

Riscul de falsificare 

Care sunt consecintele si riscurile in cazul efectuarii inspectiei tehnice periodice a autovehiculului fara ca acesta sa fie prezentat in Bulgaria. Este absolut imposibil de a efectua o inspectie tehnica periodica legala a autovehiculului la statiile din Bulgaria fara ca acest din urma sa fie prezent in tara, pentru ca toate statiile sunt conectate intr-un system de sepraveghere video si intreaga procedura a inspectiei tehnice se inregistreaza de la inceput pana la sfarsit. Singura posibilitate sigura si legala este de a prezenta autovehiculul dvs. la inspectia tehnica in statiile din Bulgaria.

Bine inteles, exista si posibilitatea de a efectua o inspectie tehnica in Romania in statiile centrale de inspectie tehnica (RAR), dar in acest caz inspectia tehnica este valabila doar pe teritoriul Romaniei si in cazul producerii unui accident de circulatie, companiile de asigurare din Bulgaria n-o recunosc ca fiind valabila si, prin urmare, nu platesc despagubirile de asigurare.

 

Verifica-ti asigurarea de Bulgaria

De anul acesta iti poti verifica singur valabilitatea asigurarii bulgaresti si astfel sa eviti sa fii prins in trafic cu asigurare falsa, iar samsarii de inmatriculari (asigurari) Bulgaria sa fie bine merci.

Alegeti-va cu grija dealerii. Trebuie sa stiti ca nu puteti dovedi ca ati fost inselat cu o asigurare fara acoperire. Verificati o data cu polita si cartea verde a masinii. Falsurile sunt identice cu cele originale, doar ca nu apar in sistem.

Daca pentru un itp lipsa primesti o amenda, pentru lispsa asigurarii ti se opreste talonul si ti se ridica numerele. In link-urile de mai jos poti verifica asigurarea si ITP-ul Bulgaresc. Atentie! In trafic si politia romana face aceste verificari.

Asigurare:
http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?pc=null&l=en